SkärandeVår styrka är tillverkning av detaljer i små till medelstora seriestorlekar (1 – 1000) som genererar ett högt förädlingsvärde där vi tar ett helhetsansvar för produkterna. Det inkluderar materialinköp, ytbehandling och värmebehandling.

Vi har en flexibilitet i produktionen som gör att vi enkelt kan ställa om efter dina behov och tänker ofta lite utanför boxen, det är där de flesta lösningarna finns.
Tillverkning från ritning eller prov.

Fräsning

Vi kan erbjuda avancerad bearbetning i CNC-styrda fräsmaskiner i 2, 3 eller 4 axlar med slaglängder upp till 800 mm ( x-axel ) och upp till 20 000 rpm.
Även manuell fräsning utföres.

Svarvning

Med hjälp av CNC-Svarvning så kan man forma och designa komponenter på en rad olika sätt. Fördelen med CNC-svarvning är att man får en hög finish och man kan svarva med mycket snäva toleranser.

Vi tillverkar även detaljer i manuella svarvar.

Konsultation

Vår långa erfarenhet av legotillverkning och skärande bearbetning gör att vi kan bidra till en slutprodukt med goda egenskaper ur ett produktionstekniskt perspektiv och kan vara behjälpliga även tidigt i utvecklingsprocessen för att bidra till en kostnadseffektiv produktion.

Oavsett vilka krav som ställs på er produkt kan vår erfarenhet hjälpa er att erhålla en optimal kravbalans med avseende på tillverkning.